foto

Harvey Friedman

  • nar. 1959
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Super mazlíčci
2018 Murer - Anatomie procesu
2017 Až na dno
Es war einmal in Deutschland...
Forget About Nick
2016 Před ranními červánky
2014 Hlasy
2013 Globální hráč
Nacht über Berlin (TV film)
2012 Hannah Arendt
2011 Hindenburg (TV film)
The Theatre Bizarre
2009 Berlin ´36
Lucky Fritz
Myšák a přátelé
Waffenstillstand
2008 Speed Racer
Valkýra
2007 Paparazzo (TV film)
2006 Poslední mise
2004 Za mořem
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Sternzeichen
2002 Souboj o vše (TV film)
Tajemství sexu
2001 My Sweet Home
1999 Heidfelds Entscheidung (TV film)
Sám proti zlu (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Meschugge
Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
1993 Nevinný
1988 Vražedná modř

TV seriály

2020 Neortodoxní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Spides (TV seriál)
Es beginnt (E08)
Der Gemini-Prozess (E07)
Die Armee (E06)
další epizody (8)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
What's Going On? (S01E04)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Terminal A (2) (S10E02)
Terminal A (1) (S10E01)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (E12)
2006 Die Schule der kleinen Vampire (TV seriál)
2005 Sherm! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Japaner (S05E23)
1997 Lexx (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Winter Journey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky