foto

Charles Wilkinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 V zajetí hurikánu
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
1997 Nebezpečný výlet (TV film)
Seduction in a Small Town (TV film)
1996 Anděl strážný v nebezpečí (TV film)
Legenda o Ruby Silver (TV film)
1995 Crash
1994 Max
1990 Blood Clan
1989 Quarantine
1984 My Kind of Town
1982 Tiers: A Story of the Penitentiary

TV seriály

2000 2gether: The Series (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1998 Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vancouver: No Fixed Address
2015 Haida Gwaii: On the Edge of the World
2011 Peace Out

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Vancouver: No Fixed Address

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Vancouver: No Fixed Address

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Vancouver: No Fixed Address

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace