foto

Scott Winant

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Breed (TV film)
2011 Divoká karta (TV film)
2009 Body Politic (TV film)
2004 Huff (TV film)
2003 No Place Like Home (TV film)
1997 Než jsme se našli
1994 Earth 2 (TV film)

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Driftwood Lane (E03)
2016 Outcast (TV seriál)
What Lurks Within (S01E08)
Preacher (TV seriál)
The Possibilities (S01E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Amarillo (S02E03)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Time and Tide (S01E03)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Credit Cards (S01E02)
Aféra (TV seriál)
210 (S02E10)
2014 Fargo (TV seriál)
The Heap (S01E08)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Mizera (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
2013 Save Me (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Večer (S06E07)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Úložiště (S04E11)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Voníš jako večeře (S04E02)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Zelené světlo (S03E04)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všechno je zlomené (S03E09)
Potíže (S03E05)
Krásně komplikované (S03E02)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
Škrábance (S02E03)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Nechci to slyšet (S01E10)
První ochutnávka (S01E02)
Californication (TV seriál)
Poslední valčík (S01E12)
2007 Californication (TV seriál)
Kalifornský synek (S01E08)
Děvka babylónská (S01E03)
Pekelná ženská (S01E02)
Hidden Palms (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Mapy nemluví 2 (S02E02)
Mapy nemluví 1 (S02E01)
2005 Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Útok a Pepper (S01E02)
Pilot (S01E01)
2003 Carnivale (TV seriál)
Lonnigan, Texas (S01E08)
Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Policejní odznak (TV seriál)
Barnstormers (S02E07)
2001 First Years (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)

TV pořady

1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace