foto

Nancy Fish

  • nar. 16.3.1938 (81 let)
    Spokane, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Love Shack
2008 Surfařská svoboda
2005 Kiss Kiss Bang Bang
2002 Nové šaty
2000 Brutal Truth
1998 Merchants of Venus
1994 Hodiny před smrtí
Maska
1993 Chycen při činu (TV film)
Píseň o smutné lásce (TV film)
Vražedný computer
1992 Beethoven
Dr. Giggles
Smrt jí sluší
Tikot
1991 Noci s nepřítelem
Terminátor 2: Den zúčtování
1990 Akce Jackson 2 (TV film)
Vymítač ďábla III
1989 Báječní Bakerovi hoši
Cutting Class
Oddíl z Beverly Hills
Parent Trap III (TV film)
1988 Candy Mountain
Spojení dvou měsíců
Wildfire
1987 Bezva podraz (TV film)
Hiding Out
Right to Die (TV film)
1986 Kačer Howard
1985 Colpi di luce
1984 Křídla
Massive Retaliation
1983 Kdysi hodně dávno
Náhlý úder
1982 Střílejte na měsíc
1981 Oko za oko
1980 Uvězněná srdce
1979 More American Graffiti
1973 Steelyard Blues
1969 Me and My Brother
1967 Funnyman

TV seriály

2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazy nelžou (S01E01)
1997 Akta X (TV seriál)
Elegie (S04E22)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Vrať se (S04E11)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Easel Kill Ya (S03E08)
1990 Hull High (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Sweet Dreams (S02E08)
Let's Call It Quits (S01E23)
Dan's Birthday Bash (S01E09)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Tátovo zaměstnání (S01E03)
Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace