foto

Sara Melson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Honička na chlapa
Nebezpečný kód
1999 Big Brass Ring, The
1998 Králové pláže
1995 Low Life, The
1994 Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 V moci posedlosti
1992 Dr. Giggles

TV seriály

1996 Boston Common (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál) - a.z.
Křest bydliště (S07E06) - a.z.
1995 Double Rush (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
P.S. Miluji Tě! (S05E31)
Holky stranou (S05E28)
1994 Frasier (TV seriál)
Krize středního věku (S01E20)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
V plamenech (S05E13)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Big Wave Dave's (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Strange Bedfellows (S02E14)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Svatba (S07E13)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Momentky ze svatby (S06E03)
1991 Sisters (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky