foto

Manfred Böll

  • nar. 1944
    Linec
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2015 Lydia Dykier: Mission (studentský film)
2014 Der späte Vogel (studentský film)
2013 Nichts für Feiglinge (TV film)
Sommer in Rom (TV film)
2011 Tatort - Das schwarze Haus (TV film)
2010 Kopí osudu (TV film)
2004 Jazzclub - Der frühe Vogel fängt den Wurm.
Kobra 11 - Sabotáž (TV film)
2003 Die Klasse von '99 - "Schule" war gestern, Leben ist jetzt!
Mendy - Das Wusical (TV film)
1991 Sisi und der Kaiserkuß
1988 Camillo Castiglioni oder die Moral der Haifische (TV film)
1969 Der Talisman (TV film)

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1976 Loriot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace