foto

Thomas Schmuckert

  • nar. 1.4.1965 (55 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 303
Skin Creepers
2017 Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
2016 Familie! (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 Kaptn Oskar
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
On je žena (TV film)
2009 Tango im Schnee (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2004 Last Minute
2002 Z lásky k tobě (TV film)
2001 Marga Engel schlägt zurück (TV film)
2000 Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
1980 Liebling, ich lass' mich scheiden! (TV film)

TV seriály

2020 Käthe und ich (TV seriál)
Zurück ins Leben (E03)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Trau dich! (S04E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Überfall! (S15E17)
Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
L.I.S.A. (S07E15)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein richtiges Kind (S02E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Durchzug (S12E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dumm gelaufen (S14E07)
2013 Heldt (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Am Ende des Weges (S16E03)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Violetta (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Selhání brzd (S02E08)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky