foto

Thomas Schmuckert

  • nar. 1.4.1965 (54 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 303
Skin Creepers
Wilsberg - Mörderische Rendite (TV film)
2017 Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
2016 Familie! (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 Kaptn Oskar
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
On je žena (TV film)
2009 Tango im Schnee (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2004 Last Minute
2002 Z lásky k tobě (TV film)
2001 Marga Engel schlägt zurück (TV film)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (TV film)
2000 Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
1980 Liebling, ich lass' mich scheiden! (TV film)

TV seriály

2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein richtiges Kind (S02E04)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Violetta (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Selhání brzd (S02E08)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace