foto

Libuša Trutzová-Balková

  • nar. 14.9.1945 (73 let)
    Malacky, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Blúznenie srdca a rozumu (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1994 Pod vŕbou (TV film)
1993 Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
1990 Dve Anny (TV film)
Puto najsilnejšie (TV film)
1989 Barón (TV film)
Nebojte sa prvákov (TV film)
Pani Berta Garlanová (TV film)
1988 Krasava (TV film)
Lýrnik Ostap (TV film)
Žartovné rozprávky (TV film)
1987 Daniela (TV film)
Večná doba chvíle (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
Vynález (TV film)
1985 Čierna ovca (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)
Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Na sklonku rokov (TV film)
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Sólo pre Cantus firmus (TV film)
1982 Dedičstvo (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Pohľad do zrkadla (TV film)
Čudné dievča (TV film)
1980 Falošný peniaz (TV film)
Návrat kráľovho muža (TV film)
Telegram (TV film)
Záhrada plná plienok (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Záhradníkov pes (TV film)
1978 Hranica zodpovednosti (TV film)
Kazko Vlasko (TV film)
Portrét chlapca (TV film)
Strýčkov sen (TV film)
1977 Obvod (TV film)
Preloženie (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Na priamej linke (TV film)
Nežiadúci (TV film)
Odsúdení na život (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
Stroskotanie Danubia (TV film)
1975 Dom za mestom (TV film)
Svetská krása (TV film)
1974 Dva životy (TV film)
Džbán plný ambrózie (TV film)
Kronika (TV film)
Osem žien (TV film)
Tajný agent (TV film)
Tri dominá (TV film)
1972 Krčmársky král' (TV film)
Temné pramene (TV film)
Tesne pred záverečnou (TV film)
1971 Polnočná večera (TV film)
Pozdná láska (TV film)
Vaňušinove deti (TV film)
1970 Patetická sonáta (TV film)
1969 Dvojhlavý orol (TV film)
Morská záhada (TV film)
Traja z deviateho poschodia (TV film)
Unpár (TV film)
Žena z antisveta (TV film)
1968 Matka (TV film)
Predposledné dni (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Smrtiace medvedíky (E10)
2013 Klan (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)
1972 Predstavenie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace