foto

Michael Baderschneider

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bella Block - Stille Wasser (TV film)
2015 Wanja
2013 Herbstflattern
2012 Crashkurs (studentský film)
1994 Skleněný dům (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schönheit hat ihren Preis (S02E03)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky