foto

Róbert Jakab

  • nar. 23.7.1976 (41 let)
    Nitra, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa 23. júla 1976 v Nitre. Počas štúdia na strednej škole elektrotechnickej hrával v hudobnom amatérskom divadle v Nitre. Vyštudoval VŠMU v Bratislave odbor činoherné herectvo pod vedením Martina Hubu a Emílie Vašáryovej.

V súčasnosti má angažmá v divadle Atorka Korzo 90, kde ho možno vidieť v predstaveniach Rómeo a Júlia, Othello, Na koho to slovo padne, Čudné popoludnie dr. zvonka burkeho. Účinkoval v inscenáciách divadla Teatro tatro (Prorok Iľja), Slovenského národného divadla (Keď tancovala...), Starého divadla v Nitre (Limonádový Joe) Divadla JP v Trnave (Padá lístie, padajú jabĺčka), Divadla Miloko v Prahe (Labyrint sveta a ráj srdca), Slovenského mimo divadla (Nepripravení).

Hral v televíznych rozprávkach Kvet šťastia, V zajatí lásky a v seriáloch Horská služba, Mesto tieňov, Panelák.

Hobby: lyžovanie, rodina, kamaráti, divadlo, film, bary-u chalana doma, cestovanie, rybačka, život ako taký...
Jazyky: španielsky, anglicky - ako tak, maďarský...

Zdroj: Presskit k seriálu Mesto tieňov

Herecká filmografie

Filmy

2017 Idiot (divadelní záznam)
Špína
2016 Agáva
Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
2014 Slovensko 2.0
2013 Kravata (studentský film)
2009 Bratislavafilm
2007 Rozhovor s nepřítelem
2002 Dážď padá na naše duše
Kvet šťastia (TV film)
1999 Šest statečných
1997 Amálka, ja sa zbláznim! (TV film)
V zajatí lásky (TV film)

TV seriály

2016 Atletiko Cvernofka (TV seriál)
Zápas storočia (E12)
Svadba (E11)
Zámena otcov (E10)
další epizody (12)
2015 Naši (TV seriál)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Upír (E05)
Čistý byznys (E04)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ petrolejového prince (S01E01)
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Rádio Hijó (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)
Panelák (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Arcibiskup Bezák Zbohom

TV pořady

2017 Pevnosť Boyard (TV pořad)
Všechno, co mám rád (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
2015 Úsmev ako dar 2015 (TV pořad)
2014 Kukátko (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Vo štvorici po Slovensku (TV pořad)
2009 Partička (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace