foto

Ivan Mathias Petersson

  • nar. 5.10.1971 (48 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
2014 Miraklet i Viskan
2005 Den utvalde
2003 Lillebror på tjuvjakt
2002 Bear's Kiss
1998 Victor
1997 9 millimeter
1996 Ellinors bröllop

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
Nyrkki (TV seriál)
Liittolaiset (E06)
Murha Moskovassa (E05)
Naisen vaisto (E04)
další epizody (5)
Treadstone (TV seriál)
The Paradox Andropov (E07)
2018 Ratamo (TV seriál)
Kontakti (E06)
Isoveli (E05)
Liikemies (E04)
další epizody (6)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Okupace (TV seriál)
Září (S01E06)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
2009 Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2006 Cesta k vítězství (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ester Blenda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky