foto

Jana Mitsoula

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hollow Child
2016 Interrogation
2009 Cole
2006 Scary Movie 4
2005 Elektra
2002 Spalující oheň (TV film)
1999 Late Night Sessions
1996 Blazing Force

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
Echoes (S04E01)
2015 The Flash (TV seriál)
Revenge of the Rogues (S01E10)
2014 The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
2007 Kaya (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Evil Feed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace