foto

Michael Witte

  • nar. 17.10.1957 (63 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 unRuhezeiten
2018 Polizeiruf 110: Tatorte (TV film)
V zápalu hry
2016 Frantz
Im Winter, so schön
Polizeiruf 110 – Wölfe (TV film)
2015 Tatort - Hydra (TV film)
2013 Západ
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2009 Eni (studentský film)
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2009 Das Haus Anubis (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Loupež Mony Lisy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky