foto

John Sigurd Kristensen

  • nar. 3.4.1955 (64 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta
2016 Lví žena
2015 Stup
2014 Glassdukkene
Proti přírodě
2013 Co děláme pro lásku
Jsem tvá
2011 Je třeba zabít Zakariassena
2007 Vzpoura v Kautokeinu
2006 Repríza
2003 Kosmonaut
2002 Chci tvé srdce
2001 Amatørene
2000 Hver søndag hos mor
1999 Misery Harbour
1997 Mørkets øy
1990 Landstrykere
Trosečníci
1987 Stopař
1986 Plastposen
1983 Piratene

TV seriály

2017 Elven (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (5)
2012 Hellfjord (TV seriál)
2008 Himmelblå (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2006 Etaten (TV seriál)
2005 Ved kongens bord (TV seriál)
2002 Brigaden (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
2000 Soria Moria (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1988 Nattseilere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace