foto

Denise Galik

  • nar. 4.12.1950 (68 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kmen Andromeda (TV film)
2006 All She Wants for Christmas (TV film)
2005 Maximální limit
1991 Hledám místo
1990 Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1986 Tygří oči
1983 Silvestrovské představení
1982 Deadly Games
Partneři
1980 Don't Answer the Phone!
Děs přichází z hlubin
Melvin a Howard
Oh, God! Book II
1978 Apartmá v Kalifornii
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Bunco (TV film)
McNamara's Band (TV film)
1976 Příští stanice Greenwich Village
1975 The Happy Hooker

TV seriály

2011 Záměna (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prorok (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Holiday in the Hills (S01E08)
Bay City Blues (TV seriál)
Best of Times, The (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace