foto

Morgan Spector

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Vigilante
2017 Dva nestačí
Great Choice
Man with Van
2016 Christine
Skutečný Rocky Balboa
Split
2015 Paradise Pictures (TV film)
2014 Grand Street
The Money (TV film)
Špinavý prachy
2013 Burning Blue
Něco jako Vánoce
2011 Musical Chairs
2010 Poslední vládce větru
2004 Raspberry Heaven

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
The Political Wife (E08)
další epizody (10)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
Užitečný idiot (S07E09)
Lži, amplifikace, blbej twitter (S07E08)
další epizody (10)
2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
The Devil You Know (E06)
The Waiting Room (E05)
další epizody (6)
2015 Allegiance (TV seriál)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Cashing Out (S03E04)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Nultá hodina (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Lesbian Request Denied (S01E03)
Lovci zločinců (TV seriál)
Konec hry (S03E08)
Ruská spojka (S03E05)
Restart (S02E22)
další epizody (4)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Král duchů (S04E05)
Všechno do hry (S04E04)
Výpověď (S04E02)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Svědek (S01E07)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Krůček od úspěchu (S01E07)
Střihy, džínovina a dolary (S01E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Učedník (S09E10)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyřízený (S08E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace