foto

Pavel Vangeli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Pražský duet
1996 Kamenný most
1995 Cesta peklem
1994 Díky za každé nové ráno
1989 Bizon
Divoká svině
Sbohem, klidná léta (TV film)
1988 Kopytem sem, kopytem tam
Pan Tau

TV seriály

2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Kapr nebo králík (E06)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
2004 Redakce (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Školka (E03)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Všechno napůl! (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace