foto

Annabel Jankel

  • nar. 1.8.1955 (64 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Annabel Jankelová vystudovala animaci v britské West Surrey College of Art and Design. Poté se podílela na realizaci nezávislých filmů, pracovala jako pomocná animátorka a natáčela hudební videa. V Hollywoodu spolurežírovala úspěšný snímek D.O.A. (1988). Později se s velkým ohlasem věnovala hlavně reklamním snímkům. V současnosti působí v britské produkční společnosti Feel Films, kromě reklam pokračuje celovečerní i TV tvorbě.

Zdroj: Film Festival Zlín

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tell It to the Bees
2009 Skellig (TV film)
1993 Super Mario Bros.
1988 Hlásím svoji smrt
1985 Max Headroom (TV film)

TV seriály

1985 Max Headroom Show, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tell It to the Bees

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace