foto

Pilvi Hämäläinen

  • nar. 1985
    Lieksa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aika jonka sain
2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)
Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
2015 Occupy Jämsä
2011 Enon opetukset (TV film)

TV seriály

2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)
Jättekiva (TV seriál)
Laupias ullislainen (S01E03)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Kunnon pannarit (S01E03)
Kolmen kimppa (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Chiefs (studentský film)

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
Punk'd Suomi (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2015 Villi kortti (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky