foto

Hanno Friedrich

  • nar. 22.9.1966 (52 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die verschwundene Familie (TV film)
Frühling – Das verlorene Mädchen (TV film)
Hotel Heidelberg - ... wer sich ewig bindet (TV film)
2018 Mackie Messer - Brechtův třígrošový film
Meine Mutter ist unmöglich (TV film)
2017 Dieter Not Unhappy
Wilsberg - MünsterLeaks (TV film)
Y
2016 Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
Inga Lindström: Ten pravý (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
Zu Ihrer eigenen Sicherheit
2015 Utta Danella: Pomsta bude sladká (TV film)
2014 Sein gutes Recht (TV film)
2013 Ohne Vorsatz
Points of View
Wilsberg - Die Bielefeld-Verschwörung (TV film)
2012 Sin Reaper 3D
2011 Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Neander-Jin: The Return of the Neanderthal Man
2010 Wilsberg - Bullenball (TV film)
2005 Tsunami (TV film)
2004 Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
2001 Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1999 Otomo

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
… und dann noch Paula (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Laubenpieper (S02E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Chůva k pohledání (S17E12)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
Herzog (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Das Büro (TV seriál)
Sechserpack (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Die einzig wahren Hochzeitscrasher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace