foto

Joanna Merlin

  • nar. 15.7.1931 (87 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Active Adults
2010 Klíč k minulosti
2008 Bláznovství
2007 Invaze
2003 Jen další příběh
2001 The Jimmy Show
1999 Ochrana svědků (TV film)
Černá a bílá (TV film)
1998 Město andělů
1996 MURDER and murder
Prokurátorky (TV film)
1995 Poslední čtvrťák
1993 Pan Báječný
Sňatek s mafií (TV film)
1991 A Marriage: Georgia O'Keeffe and Alfred Stieglitz (TV film)
Causa Wardových
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
1988 Mystic Pizza
1987 Vládce temnot
1984 Vražedná pole
1983 Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number (TV film)
Miláčku, jsi to ty?
1982 Love Child
Soup for One
1980 Nurse (TV film)
Sláva
1979 All That Jazz
1978 Last Tenant, The (TV film)
1975 Hester Street
1967 The Winter's Tale (TV film)
1958 Weddings and Babies
1956 Desatero přikázání

TV seriály

2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Plecháč zlikvidován (S03E01)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Dva týdny života (S02E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Reparations (S12E21)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Turmoil (S11E08)
Solitary (S11E03)
Baggage (S10E18)
další epizody (4)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
PTSD (S10E09)
Cold (S09E19)
Authority (S09E17)
další epizody (5)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savant (S09E04)
Impulsive (S09E03)
Outsider (S08E12)
další epizody (4)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzpomínky (S08E03)
Spolužáci (S07E17)
Podvedený (S07E15)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Tichý zabiják (S07E05)
Krev (S06E21)
další epizody (5)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
Pouto (S05E23)
Kriminálník (S05E21)
další epizody (4)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kontrola (S05E09)
Ztráta (S05E04)
Perfect (S04E24)
další epizody (4)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lust (S04E04)
Zapírání (S03E21)
Chamtivost (S03E20)
další epizody (5)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Útisk (S03E01)
Scourge (S02E21)
další epizody (5)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Asunder (S02E07)
Legacy (S02E04)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Expert (S08E12)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Atonement (S06E18)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Virus (S03E19)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Silence (S02E21)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hromada veteše (S01E16)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace