foto

Thomas Clemens

  • nar. 15.6.1970 (49 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meine teuflisch gute Freundin
2016 Boat people (studentský film)
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
2010 Ende einer Karriere
2009 Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2007 Tatort - Satisfaktion (TV film)
2006 Strahlende Helden
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
2002 Du bist mein Kind (TV film)
2000 Smrt z lásky (TV film)
1999 Untersuchung an Mädeln
1997 Sans cérémonie (TV film)

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
2018 Falk (TV seriál)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Feuerwerk (S02E01)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky