foto

Inka Calvi

  • nar. 1970
    Heidelberg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sky Blue
2007 Místo činu - Prst (TV film)
2006 Rosalie und Bruno
2003 Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
2000 Smrt milionářky (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Have a Great Day (studentský film)
Tatort - Brüder (TV film)
1996 Schwurgericht - Unschuldig verurteilt? (TV film)
1995 Konec jednoho léta (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem II (TV film)
1994 Bullchix (studentský film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt o masopustu (S03E01)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky