foto

Checco Varese

  • nar. Lima, Peru
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 It: Chapter 2
2018 Replicas
2016 Ice Scream
Zázraky z nebe
2015 33 životů
Point of Honor (TV film)
The Adversaries (TV film)
2013 Lovestruck: The Musical (TV film)
Occult (TV film)
2012 Skoro dospělá
2011 5 Days of War
Lemonade Mouth (TV film)
2010 Revoluce
2009 Last of the Ninth (TV film)
Nová dcera
2008 Maturitní ples
2007 V neděli v deset
2005 Aura
Global Frequency (TV film)
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
Separate Peace, A (TV film)
2003 Klid a pohoda (TV film)
2002 Fidel (TV film)
Moctezuma's Revenge
2001 Night at the Golden Eagle
2000 Por la libre
1999 Temné instinkty (TV film)
1998 Ztraceni v Bermudském trojúhelníku (TV film)

TV seriály

2018 Proven Innocent (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Colony (TV seriál)
Pilot (S01E01)
No Tomorrow (TV seriál)
2015 The Returned (TV seriál)
Simon (E02)
Camille (E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Třetí kolej (S01E11)
Den předtím (S01E01)
Království (TV seriál)
Vraždění neviňátek (S01E22)
Ať žije král (S01E21)
Vysoký úřad (S01E20)
další epizody (6)
2013 The Fosters (TV seriál)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Je moje (S01E03)
Podivná láska (S01E01)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)

Hudební videoklipy

2001 Dave Matthews Band: The Videos 1994-2001 (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace