foto

Victoria Charters

  • nar. 15.2.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pretty Outrageous
2012 Argo
2006 Death of a Saleswoman
1999 Jimmy Zip
1996 Oko za oko
1995 Destination Vegas

TV seriály

2019 Crazy Bitches (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2015 Dr Megavolt: From Geek to Superhero
2009 140
2008 Hry s časem (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Dr Megavolt: From Geek to Superhero
2009 140

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Host

TV pořady

2006 Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace