foto

Georg B. Lenzen

  • nar. 1966
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Risiko (TV film)
2015 Marie Brand und der schöne Schein (TV film)
2014 Internum - Eines Tages wachst Du auf...
2013 Černá díra (TV film)
2009 Plötzlich Onkel (TV film)
2008 Vater aus Liebe (TV film)
2007 Telefonistka
Teufelsbraten (TV film)
2002 Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
1999 Das Callgirl (TV film)
1998 Trio, Das
1994 Schamlosen, Die (TV film)

TV seriály

2014 Poslední polda (TV seriál)
Sieben Buchstaben (S05E04)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2010 Jabhook (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 Konrad Adenauer - Stunden der Entscheidung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace