foto

Christian Koch

  • nar. 19.7.1962 (56 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
2017 Die Reste meines Lebens
2016 Undercover küsst man nicht (TV film)
2015 Elser - mohl změnit svět
Schmidts Katze
2014 Be My Baby (TV film)
Stavanger
Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2013 Buddy
Die Holzbaronin (TV film)
Harry's Truckstop (studentský film)
Unter Verdacht - Ohne Vergebung (TV film)
Zahltag - Nicht mit uns!
2012 Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
Vampírky
Život není med
2011 Viking Vicky a poklad bohů 3D
2009 Wickie und die starken Männer
2008 Beste Gegend
2006 Das wahre Leben
2005 Der Mann von nebenan lebt! (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
2002 Edgar (studentský film)
1999 Murdermind
Údolí stínů
1997 Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1994 Tatort - Singvogel (TV film)
1992 Ginevra
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1991 Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1990 Dům na mělčinách (TV film)
1989 Europa, abends
1988 Sommer in Lesmona (TV film)
1987 Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1985 Soldatene synger ikke lenger (TV film)
1984 Ein Kriegsende (TV film)
Zielscheiben
1981 Náruživci

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Studie svobody 2/2 (S04E17)
Studie svobody 1/2 (S04E16)
2007 Médium (TV seriál)
The Whole Truth (S03E08)
Big Ben (TV seriál)
Smrtící žárlivost (S13E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt v pivovaru (S02E05)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1985 Jane Horney (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Wie wir wurden, was wir sind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace