foto

Stephan Möller-Titel

  • nar. 10.5.1977 (42 let)
    Crivitz, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Borowski und das Glück der Anderen (TV film)
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2011 Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Caspar David Friedrich - Gedankenmaler der Romantik
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Resturlaub (TV film)

TV seriály

2014 Doktor Falk (TV seriál)
Nevyřízené účty (E03)
Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace