foto

Ulrich Anschütz

  • nar. 7.5.1945 (74 let)
    Borlas, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Das Kindermädchen (TV film)
Dívka a smrt
Léto v Alsasku (TV film)
2009 Zmatek v srdci (TV film)
2007 Naše farma v Irsku (TV film)
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
2003 Tage des Sturms (TV film)
2001 Zutaten für Träume
1999 Die Braut
1998 Ein Hund namens Freitag (TV film)
1992 Alles Lüge
1991 Rückkehr ins Leben (TV film)
Superstau
1989 Zatracená smůla!
1988 Vater gesucht (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Die Brummeisenprinzessin (TV film)
Zwei leere Stühle (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Feine Fäden (TV film)
Liebesdienst, Der (TV film)
1984 Sonderbare Liebe, Eine
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Kdyby země nebyla kulatá...
Nežádoucí host (TV film)
1980 Solo für Martina (TV film)
Sólo pro Sunny
1978 Fleur Lafontaine
Ursula (TV film)
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
1975 Eine Pyramide für mich
1973 Zement (TV film)
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Navzdory všemu
1971 Artur Becker (TV film)
Hut ab, wenn du küßt!
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1970 Hart am Wind
1968 Mohr und die Raben von London

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace