foto

Michael Günther

  • nar. 16.7.1935 (84 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
2000 Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Herz über Bord (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
1995 Der Neger Weiss
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1991 Ein seltsames Paar (TV film)
1988 Ein Kuckuck im Nest (TV film)
Wieviel Liebe braucht der Mensch (TV film)
1987 Wer lacht schon über Rosemann (TV film)
1986 Das Mord-Menü (TV film)
Vier linke Hände (divadelní záznam)
1985 Paulchen (TV film)
Theaterblut
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Die Frau des Kommissars (TV film)
1983 Beine des Elefanten, Die (TV film)
Frau Juliane Winkler (TV film)
1982 Die Präsidentin (TV film)
Sein Doppelgänger (TV film)
Urlaub am Meer (TV film)
1981 Der nächste, bitte (TV film)
Streichquartett (TV film)
Zuhaus in fremden Betten (TV film)
1980 Herkulespillen (TV film)
1979 Die Weichselkirschen (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
Heroin 4 (TV film)
1977 Ein Tisch zu viert (TV film)
Haben Sie nichts zu verzollen? (TV film)

TV seriály

1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Das Mord-Menü (TV film)
1983 Beine des Elefanten, Die (TV film)
1978 Der Pfingstausflug

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace