foto

John S. Bartley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Grand Unified Theory
2013 Tajemství rodného domu
2011 17th Precinct (TV film)
Nevinný (TV film)
2008 The Prince of Motor City (TV film)
2006 Ta záležitost s Gray
2005 Odd Girl Out (TV film)
The Nickel Children
2004 Dnes se polepším (TV film)
Příšera (TV film)
2003 Akce Jelcin
Pach krve
Then Came Jones (TV film)
2002 Another Life
Pavoučí teror
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Flek
HRT (TV film)
Městečko Black River (TV film)
1999 Chladné klima (TV film)
Feeling Called Glory, A
1998 Podezřelé chování
1997 Nebezpečná podoba (TV film)
Nebezpečný zákazník (TV film)
1994 Zrada a pomsta (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
1990 Sky High (TV film)
1989 Tam, kde končí hvězdy

TV seriály

2019 Nancy Drew (TV seriál)
The Curse of the Dark Storm (S01E03)
The Secret of the Old Morgue (S01E02)
Pilot (S01E01)
2018 Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
In Blood So Steeped (E07)
Dinner of the Dead (E06)
další epizody (8)
Dobrý doktor (TV seriál)
She (S01E14)
Islands: Part One (S01E11)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
Intangibles (S01E09)
Apple (S01E08)
další epizody (5)
Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
Návštěvní hodiny (S05E09)
Tělo (S05E08)
další epizody (9)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
Navždy (S04E09)
Nevěrná (S04E08)
další epizody (10)
2015 iZombie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
Šílenství (S03E09)
Jáma (S03E08)
další epizody (10)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (8)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
další epizody (5)
Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Dragon Age: Redemption (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Pro co zemřeli (S06E16)
Kandidát (S06E14)
další epizody (10)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (10)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Chata uprostřed džungle (S04E11)
Rýsují se věci příští (S04E09)
další epizody (8)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Kobka (S03E19)
Hlava 22 (S03E17)
další epizody (8)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
Skleněná baletka (S03E02)
Příběh dvou měst (S03E01)
další epizody (10)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Střet (S02E08)
Opuštěni (S02E06)
Huga nemá nikdo rád (S02E04)
další epizody (8)
2002 Glory Days (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Talitha Cumi (S03E24)
Mokrý spoj (S03E23)
Bažina (S03E22)
další epizody (13)
1995 Akta X (TV seriál)
Zjevení (S03E11)
731 (S03E10)
Nisei (S03E09)
další epizody (25)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
Červené muzeum (S02E10)
Ohnivák (S02E09)
další epizody (23)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
Eva (S01E11)
Padlý anděl (S01E10)
další epizody (11)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Inventing Grace, Touching Glory