foto

Olaf Rauschenbach

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Ich, Ringo und das Tor zur Welt (TV film)
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
2008 In deiner Haut (studentský film)
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
2005 Morgen ist die Nacht vorbei
Zeppelin!
2002 Der Liebe entgegen (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2001 Pinky a pejsek za milion
2000 Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
1998 Prodaná nevinnost (TV film)
Sommergewitter (TV film)
Tatort - Berliner Weiße (TV film)
1996 Blinde, Der (TV film)

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Černé ovce (S06E05)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Mar Mani (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
2003 Verkauftes Land (TV film)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace