foto

Vanida Karun

  • nar. 9.10.1979 (40 let)
    Cuxhaven, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loď snů: Maledivy (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
O holkách a koních
2013 Der Tote im Watt (TV film)
Místo činu: Hamburk - Vražda na ostrově (TV film)
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
Kdo je bez viny? (TV film)
Mikrofan
Tatort - Liebeshunger (TV film)
2004 Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (TV film)
2002 Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes (TV film)

TV seriály

2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky