foto

Joshy Peters

  • nar. 11.9.1957 (62 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nord bei Nordwest - Gold! (TV film)
2017 Veterinář vyšetřuje: Mrtvý v moři (TV film)
Veterinář vyšetřuje: Tajemství Estonie (TV film)
2014 Kirimli
2010 Halbblut - Karl-May-Spiele Bad Segeberg 2010 (TV film)
2009 Fünf Tage Vollmond (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
2006 Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg (TV film)
2004 Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (TV film)
2003 Karl-May-Spiele: Old Surehand (TV film)
2002 Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes (TV film)
1999 Gigantický
1991 Karniggels

TV seriály

1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Udos Entschluss (S02E08)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky