foto

Tanja Szewczenko

  • nar. 26.7.1977 (43 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Der Pralinenmörder
Karl-May-Spiele: Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)

TV seriály

2019 Bettys Diagnose (TV seriál)
Abschied (S06E08)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Tote auf dem Eis (S05E25)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Grill den Profi (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
2008 Mein Nachmittag (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky