foto

Mark Kempner

  • nar. 21.7.1957 (62 let)
    Horne, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Criminal: V hlavě zločince
2013 Everyone's Going to Die
Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
U Konce světa
2012 Dovolenkáři
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace
2008 Poslední čas na lásku
2000 Distant Shadow
1995 The Young Poisoner's Handbook
1992 Upír Story

TV seriály

2014 Pán času (TV seriál)
Deep Breath (S08E01)
2009 Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Get Fit with Brittas (TV seriál)
1995 London Bridge (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace