foto

Marcin Czarnik

  • nar. 23.3.1976 (43 let)
    Oświęcim, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
2018 Kler
Plan B
Soumrak
Zábava, zábava
2016 Spojené státy lásky
2015 Saulův syn
2014 Warsaw by Night
2012 Dopraváci
2011 Z daleka widok jest piękny
2010 Made in Polsko
Nie opuszczaj mnie
Růžička
2009 Druhá strana mince
Jánošík - Pravdivá historie
2008 Droga do raju
2003 Tělo

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Sanktuarium (E05)
Drogi wolności (TV seriál)
Oberwanie chmury (E05)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
Pułapka (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Sebevrazi (E09)
Únos dítěte (E07)
Vražda v dobré rodině (E04)
další epizody (5)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Rozwiązanie (S02E09)
Piętno (S02E07)
další epizody (5)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Głęboka woda (TV seriál)
Eurosieroty (S01E10)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec i początek (S05E01)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace