foto

Ruth Cracknell

  • nar. 6.7.1925
    Maitland, New South Wales, Austrálie
  • zem. 13.5.2002 (76 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 The Scree - vyp.
1997 Klokan Joey
1996 Lilian's Story
1994 Spider & Rose
1989 Kokoda Crescent
1988 Smaragdové město
1986 Alice to Nowhere (TV film)
1983 Molly
1982 Best of Friends, The
1978 Night, the Prowler, The
Zpěv o Jimmiem Blacksmithovi
1977 Singer and the Dancer, The
1972 The Cousin from Fiji (TV film)
1970 That Lady From Peking
1964 Split Level (TV film)
1960 Reflections in Dark Glasses (TV film)
1959 Smiley Gets a Gun

TV seriály

1997 Frontier (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1980 Spring & Fall (TV seriál)
1979 Zlatá šachta (TV seriál)
1977 Mladý Ramsay (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
1973 Seven Little Australians (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
1971 Dead Men Running (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 I've Married a Bachelor (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
I'm Alright Now (TV seriál)
1963 Smugglers Beware (TV seriál)
1962 The Patriots (TV seriál)

Dokumentární

1995 The Celluloid Heroes (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1969 Chequerboard (TV pořad)
1966 Play School (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace