foto

Kajsa Grandell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Drottninglandet
2006 Godkänd
2005 Buss till Italien
2003 Flamingo
Föräldramötet
1999 Stora och små mirakel

TV seriály

2020 Sommaren-85 (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Kunnes syöpä meidät erottaa
2012 Våga minnas
2011 Love Always, Carolyn
2010 Farsor (TV seriál)
2005 Rebellerna (TV film)
2004 Alla bara försvinner
KISS Loves You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky