foto

David Chokachi

  • nar. 16.1.1968 (52 let)
    Plymouth, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Trail Blazers
2020 As Long as I'm Famous
Emerald Run
The Bone Box
The Summoning
2019 2nd Chance for Christmas
Loves Me, Loves Me Not
Sensory Perception
2018 Rande s nepřítelem (TV film)
Strach o dceru (TV film)
2017 After School Special
Limelight
2015 Zločin za bílého dne
2014 Armagedon v Los Angeles
Christmas in Palm Springs
Snapshot
The Jersey Devil
Trpělivý vrah
2013 Abner, the Invisible Dog
Alone Time
Army of the Damned
Atlantic Rim – Útok z moře
Protiproud (TV film)
Vila Roza
2012 Zničující střet
2011 Devour
Láska a posedlost
Rage of the Yeti (TV film)
Surfařka
Tři mušketýři
2010 Putt Putt Syndrome, The
Surf, pláž a kočky
Vzestup nad limit
2009 Closer, The
2008 Dreamless, The
Vražda.com
2007 Netopýři: Chuť krve (TV film)
2005 Dobyvatelé rudé planety (TV film)
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2000 Magická zbraň (TV film)
Opravdu děsná plážová party
1999 Zločin z vášně (TV film)
1998 12 Bucks
Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
1996 Criminal Pursuit (TV film)

TV seriály

2006 Pláž Makaha (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Hrady z písku (S09E22)
Vodní tanec (S09E18)
Pobřežní hlídka u protinožců 2/2 (S09E17)
další epizody (7)
1998 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrchol (S09E11)
Přátelé navěky (S09E10)
The Swimmer (S09E09)
další epizody (16)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Mars Attracts! (S01E16)
Správná Susan (TV seriál)
The Me Nobody Nose (S01E12)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Pohřešovaná (S08E10)
Úhoří pohroma (S08E08)
Lifeguard Confidential (S08E06)
další epizody (19)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Pohřbeni (S07E09)
Zahajme hry (S07E08)
Hádej, kdo přijde na večeři (S07E07)
další epizody (16)
1995 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sweet Dreams (S06E10)
Útěk z místa nehody (S06E08)
To Everything There Is a Season (S06E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2001 Baywatch: The E! True Hollywood Story (TV film)

Host

TV pořady

2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
1998 Mistři kouzel v Monacu 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky