foto

Johnnie L. Cochran Jr.

  • nar. 2.10.1937
    Shreveport, Louisiana, USA
  • zem. 29.3.2005 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Showtime
2000 Síla klamu
1998 Chips se vrací (TV film)

TV seriály

2009 Médium (TV seriál)
All in the Family (S05E09)
2001 Simpsonovi (TV seriál) - a.z.
Náhlá srdeční příhoda (S12E11) - a.z.
2000 JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)

Dokumentární

2016 O.J.: Made in America (TV seriál) - a.z.
2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál) - a.z.
2008 4Chosen: The Documentary
2004 N-Word, The - a.z.
2003 Pete Rose on Trial (TV film)
2002 Jim Brown All American (TV film)
2000 The Natural History of the Chicken - a.z.
1998 Diff'rent Strokes: The E! True Hollywood Story (TV film)
1995 Trial of O.J. Simpson, The (TV film)

Host

TV pořady

2010 Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace