foto

Andy Comeau

  • nar. 19.10.1970 (49 let)
    New Boston, New Hampshire, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
2013 Frank the Bastard
2010 Tomato, The
2008 Zvířecí instinkty
2004 Huff (TV film)
Můj malý svět
2002 Expres foto
1998 Tmavá obrazovka (TV film)
Virtuální posedlost (TV film)
1997 Osm hlav v cestovní tašce
1996 Bad Hair Day: The Videos
1994 Rave Review

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lonely Hearts (S17E15)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All the Madame's Men (S04E19)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hidden Truths (S02E07)
Private Practice (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Training Video (S02E12)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Imaginary Friends and Enemies (S04E06)
Odložené případy (TV seriál)
Autosalon (S06E06)
2007 Dr. House (TV seriál)
Do posledního dechu (S04E06)
Prohlédnutí (S04E05)
Strážní andělé (S04E04)
další epizody (5)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Půvab a zlo (S01E20)
Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Temné stíny (S02E12)
Přípitek s olihní (S02E11)
další epizody (13)
2005 Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (5)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Ta pitomá chata (S01E07)
Je mrtvá? (S01E06)
další epizody (8)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mrkání (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ošklivá slova (S04E19)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Good Cop, Bad Daughter (S03E14)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Čí je to vlastně matka? (S02E04)
1998 Venus on the Hard Drive (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky