foto

Ilja Šakunov

  • nar. 13.8.1970 (49 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
Večnoje svidanije (TV film)
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
Podari mne nemnogo tepla (TV film)
2010 Mama naprokat (TV film)
Vzroslaja doč, ili test na...
2008 Mim Bim, ili Čužaja žizň (TV film)
2006 Bluz opadayushih listyev
Fleš.ka
2003 Kidněpping
2002 Ruská archa
2001 Ťomnaja noč
1999 Moloch
Ženskaja sobstvěnnosť
1998 O zrůdách a lidech
Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1996 Vaska Nechměviset

TV seriály

2019 Šag k sčasťju (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Kalbimin Sultanı (TV seriál)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
2012 Bezdna (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Peregovorščik (E11)
Primanka (E10)
další epizody (12)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
2006 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
Koncert dlja kolobka s orkestrom (S03E02)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
File iz zolotogo petuška (S02E02)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
Tri meška chitrostěj (S01E02)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Ukraděnnyj son (S02E01)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S02E12)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kukolka (S01E30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky