foto

Jevgenij Grigorenko

  • nar. 24.9.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
Zahadka dlja Anny (TV seriál)
2017 Dve žizni (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Pochiščenije Evy (TV seriál)
2014 Pereletnyje pticy (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2011 Split (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky