foto

Noel Coward

  • nar. 16.12.1899
    Teddington, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.3.1973 (73 let)
    Blue Harbor, Jamajka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Lekce neslušného chování - divadelní hra
2000 Velmi relativní známosti - divadelní hra
1991 Red Peppers (TV film) - původní scénář
1987 Sidste akt - divadelní hra
1986 Földi kacaj (TV film) - divadelní hra
Quadrille (TV film) - divadelní hra
1980 Marquise, The (TV film) - divadelní hra
1977 Die Marquise (TV film) - divadelní hra
1976 Private Lives (TV film)
1974 Au théâtre ce soir: Jeu d'esprit (TV film) - divadelní hra
1972 Joyeux chagrins (TV film) - divadelní hra
1969 Red Peppers (TV film)
1968 Vaimoni kummittelee (TV film) - divadelní hra
Weekend (divadelní záznam) - divadelní hra
1966 Geisterkomödie (TV film) - divadelní hra
Oh, diese Geister (TV film) - divadelní hra
Quadrille (TV film) - divadelní hra
Wechselkurs der Liebe (TV film) - divadelní hra
1964 Amouren (TV film) - divadelní hra
Markisinnan (TV film) - divadelní hra
Teatterituokio: Viisas tohvelisankari (TV film)
1962 Geisterkomödie (TV film) - divadelní hra
1961 Minkä minulle voitte (TV film) - divadelní hra
Zwischen den Zügen (TV film) - divadelní hra
1956 Blithe Spirit (TV film) - divadelní hra
1954 Det er så yndigt at følges ad - divadelní hra
1952 Meet Me Tonight - divadelní hra
1950 The Astonished Heart - divadelní hra
1945 Pouto nejsilnější - divadelní hra
Rozmarný duch - scénář, divadelní hra
1944 Ten požehnaný rod - divadelní hra
1942 Moře, náš osud
We Were Dancing - divadelní hra
1940 Bitter Sweet - divadelní hra
1939 Hay Fever (TV film) - divadelní hra
1938 Hay Fever (TV film) - divadelní hra
1936 Les amants terribles - divadelní hra
1933 Bitter Sweet - divadelní hra
Cavalcade - divadelní hra
Láska mezi umělci - divadelní hra
Tonight Is Ours - divadelní hra
1931 Private Lives - divadelní hra
1928 Vortex, The - divadelní hra
Žena se špatnou pověstí - divadelní hra
1927 Die letzte Nacht - divadelní hra

TV seriály

1991 Tonight at 8.30 (TV seriál) - divadelní hra
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál) - scénář, divadelní hra
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra
Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál) - divadelní hra
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál) - divadelní hra
ITV Play of the Week (TV seriál) - scénář, divadelní hra
ITV Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál) - divadelní hra
1954 Producers' Showcase (TV seriál) - divadelní hra
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál) - divadelní hra
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1969 Italian Job
1968 Vlak s mlékem zde již nestojí
1967 Androcles and the Lion (TV film)
1965 Hledá se Bunny Lakeová
1964 Ninety Years On (TV film)
Paříž v letním parnu
1960 Surprise Package
1959 Náš člověk v Havaně
1956 Blithe Spirit (TV film)
Cesta kolem světa za 80 dní
This Happy Breed (TV film)
1950 The Astonished Heart
1942 Moře, náš osud
1935 The Scoundrel
1918 Hearts of the World

TV seriály

1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)

Dokumentární

2011 Entertaining the Troops (TV film) - a.z.
2010 Time to Remember (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1970 A Birthday Gala Tribute Noel Coward (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1956 Blithe Spirit (TV film)
This Happy Breed (TV film)
1942 Moře, náš osud

TV seriály

1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace