foto

Gloria Muñoz

  • nar. 9.7.1948 (71 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mé drahé bratrstvo
Nomeolvides
2017 Llueven vacas
2014 40 aniversario
2013 Ahora, no
Nečekaný život
Presentimientos
2012 Como estrellas fugaces
2004 Franky Banderas
Torapia
2003 Las voces de la noche
2002 Assassini dei giorni di festa
Deseo
2001 Apagón, El
2000 Año Mariano
El Bola
1999 Manolito Gafotas
1995 Entre rojas
Květ mého tajemství
1994 Leyenda de la doncella, La
1987 La vida alegre
1985 Reina del mate, La
1973 Al diablo con amor

TV seriály

2019 Señoras del (h)AMPA (TV seriál)
2018 La otra mirada (TV seriál)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1995 Mar de dudas (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Crónicas urbanas (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Jinetes del alba, Los (TV seriál)
1987 Priester (TV seriál)
1983 Misteri (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1971 Visto para sentencia (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace