foto

Javier Lago

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1 minuto 30 segundos
De la piel del Diablo
2013 Isabel
2009 Amores locos
2003 Její oči
2001 Antonia
Clara y Elena
Zamilovaní andělé
2000 El Bola
Terca vida
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
Nadoraz
Udělej to pro mě
1995 Fiesta
Ley de la frontera, La
Morirás en Chafarinas
1994 Historias de la puta mili

TV seriály

2018 La catedral del mar (TV seriál)
Fugitivos (E01)
2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
2014 Hermanos (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
De repente, los Gómez (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Maitena: Estados alterados (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
MIR (TV seriál)
2005 Lobos (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 20tantos (TV seriál)
Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky