foto

Esta Spalding

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 In God's Country (TV film)
2003 Padlí andělé
Republic of Love, The
2000 Saint Jude

TV seriály

2016 Mystérium sexu (TV seriál)
Topeka (S04E08)
Vydědenci (S04E05)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Hand-Off (E11)
Old Flames (E05)
Mystérium sexu (TV seriál)
Jako v zrcadle, zastřeně (S03E10)
Zákon přitažlivosti (S03E05)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
All About Eva (S01E12)
The Beast (S01E05)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Bea, Again (S01E09)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Břímě uniformy (S01E12)
Box je náš! (S01E03)
Být Erikou (TV seriál)
Wash, Rinse, Repeat (S03E04)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Backwards Day (S01E11)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Never Kissed a Girl (S01E08)
Would Be Kings (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky