foto

Hugh Skinner

  • nar. 6.1.1985 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2017 Hampstead
2015 Kill Your Friends
2013 Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
2012 Bídníci
2008 Zombies: Den-D přichází

TV seriály

2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
The Windsors (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
W1A (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
2007 Bonkers (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Meilyr Jones - How to Recognise a Work of Art (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace