foto

Robin Davis

  • nar. 29.3.1943 (77 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Le Chapeau de Mitterrand (TV film)
2011 Bas les coeurs (TV film)
2006 Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
1999 Frère Irlandais, Le (TV film)
1998 Rives du paradis, Les (TV film)
1996 V nouzi poznáš přítele (TV film)
1994 La rage au coeur (TV film)
1990 Dívka z hor
1989 Mary de Cork (TV film)
1985 Hors-la-loi
1983 Bojovník
Vzal jsem si stín
1982 Šok
1979 Válka policajtů
1975 Ce cher Victor

TV seriály

2004 Léa Parkerová (TV seriál)
1993 Highlander (TV seriál)
Lady and the Tiger (S01E18)
For Tomorrow We Die (S01E15)
1990 Protiúder (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Le Chapeau de Mitterrand (TV film)
1982 Šok

Herecká filmografie

Dokumentární

1978 Portrait de Jacques Dufilho (TV film)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky